پزشكي و سلامت پزشكي و سلامت
|
ماه رمضان فرصتي براي معنويات و سلامتي است. اما گاه افراط در مصرف غذاهاي پرچرب و پرشكر، نه تنها به تناسب اندام ما لطمه مي زند، بلكه مي تواند در سلامتي و شادابي مان نيز اختلال ايجاد كند. در اين مقاله به معرفي دو غذاي سنتي و محبوب افطار، يعني حليم و شله زرد، در نسخه اي رژيمي مي پردازيم تا بتوانيد بدون نگراني از كالري و چربي اضافي، از طعم دلچسب آن ها در كنار خانواده لذت ببريد. حليم رژيميمواد لازم
طرز تهيه
نكات رژيميبراي تهيه حليم رژيمي، از گوشت گوسفند بدون چربي استفاده كنيد. مي توانيد از جو دوسر پرك به جاي جو پرك استفاده كنيد. به جاي شكر، از خرما يا عسل براي طعم دهي به حليم استفاده كنيد. از مصرف روغن در پخت حليم خودداري كنيد. شله زرد رژيميمواد لازم
طرز تهيه
نكات رژيمي
مزاياي غذاي افطار رژيميحفظ تناسب اندام: با مصرف غذاي افطار رژيمي، مي توانيد از كالري و چربي اضافي در وعده افطار خودداري كنيد و به تناسب اندام خود كمك كنيد. سلامتي بيشتر: مصرف غذاهاي سالم و كم چرب، خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي، ديابت و ساير بيماري هاي مزمن را كاهش مي دهد. احساس شادابي و سرزندگي: مصرف غذاي سالم و متعادل به شما كمك مي كند تا در طول روز احساس شادابي و سرزندگي بيشتري داشته باشيد. منبع: https://www.sira.fit/
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |